Even voorstellen

 

 

Olga Lenferink-Kloth

In 1988 ben ik afgestudeerd aan de opleiding logopedie in Rotterdam. Na mijn afstuderen heb ik enkele jaren gewerkt bij de GGD in Dordrecht, waar ik als logopediste in het basis- en speciaal onderwijs werkzaam was. In 1993 ben ik in de wijk Prinsenland gestart met deze praktijk. De praktijk is gevestigd op de ’s-Gravenweg 738, op loopafstand van metrostation Capelse Brug.

De praktijk is geopend op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. Op vrijdag is de praktijk gesloten.
Ik ben een allround logopediste met ervaring op alle onderdelen van de logopedie. Ik behandel mensen van alle leeftijden, van klein tot groot.

Zo zie ik veel kinderen met spraak- en taalproblemen, maar ook mensen met hyperventilatieklachten. Verder behandel ik ook kinderen en volwassenen met problemen op het gebied van meertaligheid.

Daarnaast heb ik mij in al die jaren gespecialiseerd in het behandelen van adem- en stemproblemen bij beroepssprekers zoals journalisten, zangers, acteurs, managers en leerkrachten. Voor meer informatie verwijs ik u graag naar het menu onder Meer dan logopedie

Kwaliteit en deskundigheid

Om de zorg voor u zo optimaal mogelijk te kunnen verlenen, hecht ik veel waarde aan kwaliteit en deskundigheid. Zo ben ik lid van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie (NVLF). Ook ben ik kwaliteitsgeregistreerd en sta ik ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Paramedici (KP). Ik blijf op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen in de logopedie en ik doe veel aan deskundigheidsbevordering door vakinhoudelijke na- en bijscholing.

Ik ben lid van de kwaliteitskring De Linie (omgeving Rotterdam-Oost en Capelle aan den IJssel). Een kwaliteitskring is een groep van ongeveer 10 tot 16 logopedisten die met elkaar op een gestructureerde manier in gesprek gaan over alle aspecten van het vak logopedie. Door samen met collega’s te reflecteren op het eigen handelen en samen systematisch te werken aan de verbetering van de zorg voor de cliënt, wordt de logopedische zorg beter.